2015. aug 07.

Elhagyott...! Összedőlt a világ?!

írta: Briliáns
Elhagyott...! Összedőlt a világ?!

Lecke lányoknak!

deathtostock_notstock5.jpg

     Tudom, hogy fáj! Tudom, hogy össze vagy zavarodva, és egyáltalán nem érted. Miért nem szeretett, hazugság volt az egész? Rengeteg kérdés kavarog benned, és nem találod a válaszokat!

     Ő volt a tökéletes számodra, mindent megtettél érte! Nem találkoztál a barátnőkkel, mert nem igazán kedvelte őket. Olyan házias lettél, hogy még saját magadat is meglepted néha. A sminkszereket úgy eltetted, hogy már nem emlékszel, hol is kéne megtalálnod, mert ő azt mondta, olyan szép vagy, mikor nincs rajtad egy deka kence sem. A táncóráid pont akkor voltak, mikor ő szabadnapos volt, így lemondtad azokat, hogy minél többet legyetek együtt. Moziba nem mentetek, mert azt mondta, oly jó veled összebújva a tv előtt, minden este. Legutóbb olyan állást kerestél, amivel kevesebb órát kell a munkahelyeden töltened, csak azért, hogy minden nap frissen főzhess neki, mert ő úgy szereti. Oké, ez mind nagyon szép! Nagyon szép lenne! Ha, nem lenne ott az a tény, hogy mindannak ellenére, amit “érte” tettél, elhagyott! Ugye nem érted, miért történt?

    Ki mondta neked, hogy csak azért, hogy “jó” legyél, mindent fel kell adnod? Ki mondta, hogy ne tehetnél fel egy szolid sminket, és fogadhatnád a bókokat? Az még nem jelenti azt, hogy mert rámosolyogsz valakire, máris elmennél vele bárhová! Annyit jelent csupán, hogy jól érzed magad a bőrödben, úgy ahogy vagy, annak, aki vagy!

    Hogy mennyire jó minden este filmet nézve ülni a tv előtt, csak te magad tudhatod, ha te is úgy érzed, ez a tökéletes program, nincs ezzel semmi gond! De néha egy-egy séta a csillagok alatt is tud ám varázslatos lenni, vagy egy vacsora a közeli kis hangulatos étteremben! Azzal sincs semmi gond, hogy kitaláltad ezeregy fajtáját és tökélyre fejlesztetted a sajtos tésztát és a gyümölcslevest! De, ha korábban írni is ugyanilyen szenvedéllyel szerettél, miért nem maradt időd, például egy blogot elkezdeni a témában? Vagy összejárni a barátnőkkel és recepteket cserélni?! Ó, már emlékszem, nem szerette, ha velük lógsz! Vagy épp a pároddal nem lehetett eljárni táncolni? Számodra ez nem tűnik furcsának?

 

     Mindegy, akárhogyan is! Itt az esély, hogy a következőt jobban csináld! Jobban? Most meglepődtél? De hát mindent megtettél! Így is van, mindent érte, de nem tettél meg mindent magadért! Az életed nem áll meg, mert kapcsolatban élsz! Mint ahogy most sem, hogy elhagyott! Nem hiszed, pedig így van! Nem dőlt össze a világ: holnap is felkel a nap, holnap is várnak, akikkel együtt dolgozol, a családod, a barátaid. Holnap is ott lesz az, akit minden nap a tükörben látsz!

     Mit tehetsz, hogy a következő alkalommal már ne ess ugyanabba a hibába? Először is találd meg, elevenítsd fel, ne add fel az álmaid! Találd meg a hobbit, amit szeretsz, hallgass zenét! Olvass könyvet, tudj meg minél többet arról, ami érdekel és ami közelebb visz. Mihez? Önmagadhoz, ahhoz, amit valóban akarsz és szeretsz! Furcsának fogod találni, hogy ebben a szituációban ezt javaslom, de nézz szerelmes filmeket! Ugyan már, nem akarod kínozni magad?! Pedig ennél nem is lehet jobb terápia! Annyi különböző szituációt és érzést, láthatsz, élhetsz át a történeteken keresztül, sírhatsz, nevethetsz! Búsulhatsz és örülhetsz velük együtt, miközben az is tudatosul benned, hogy milyen kapcsolatra vágysz! Milyen lesz a következő kapcsolatod?

     Képzeld el! Lásd a kapcsolatot, amiben a kezed büszkén fogva, a szemében ragyogással, csodálattal és rajongással nézz rád valaki! Lásd, ahol udvarisan, szeretettel, szenvedéllyel szeret téged ő, mert megérdemled! Azt szereti, aki te vagy! Az álmaiddal, vágyaiddal, terveiddel együtt, szőröstül-bőröstől! Mert te szerethető és csodálatos vagy! Káprázatos mosollyal, hatalmas szívvel, álmodozó szemekkel, és örökké szeretni vágyó lélekkel! Valaki odakinn a világban pont Téged keres, ne várakoztasd meg!


K-H Zs

Szólj hozzá

szerelem kapcsolat szeretet érted esetek Te Értékes