2015. júl 26.

Ti ketten!

írta: Briliáns
Ti ketten!

deathtostock_wired10.jpg

   Az a kérdés, hogy egy kapcsolatban ki választ? Egyszerű a válasz, Ti ketten! Ahhoz, hogy kapcsolat, bármiféle kapcsolat alakuljon ki, kell az a KÉT szereplő! Sosem lesz egy nő a szeretője, barátnője, felesége csak úgy véletlenül valakinek! Kell az a férfi, aki elkezd udvarolni, és kell az a nő, aki elfogadja azt. Ez soha nem egyemberes játék!

    Hogy kinek mit jelent az "udvarlás", és az a megfelelő-e számára, azt is embere válogatja. Van, akinek a mindennapi virághalom is semmiség lenne. Míg a másik majd megőrülne tőle, hogy még egy szál virágot kapott aznap...

    Míg férfiak esetén, lehet, hogy egész életében nem tanul meg udvarolni, hisz mindig is körülzsongták, nem volt rá szüksége. De van olyan is, aki minden pillanatával a választott nőnek hódol. És a kettő között még mennyi átmenet van!

    A bármilyen nemű párkapcsolathoz AZ a nő, és AZ a férfi kell, aki épp benne van. Egymást tanítják! Leginkább önmagukat megszeretni, megismerni, tanulmányozni, és felfedezni! Hisz, ha benne vagy egy “rossz” kapcsolatban, elfogadod, hogy az a másik ennyit képes adni, elfogadod, hogy ez jár neked. Ennyi az, amit elfogadsz a másiktól önmagad számára! A kérdés csak az, hogy meddig megfelelő az a kapcsolat számodra?

    Ha jóval kevesebbnek érzed magad vele, mint amennyi valójában benned van, ha bármi, amit teszel soha nem lesz elég jó, azt is el lehet fogadni, ha úgy érzed, hogy valóban ez az, amit megérdemelsz! De amint kételyed támad, ami már befészkel a mindennapos gondolataidba, lépj tovább! Önmagadért!

    Minden nőben ott rejlik a NŐ, és minden férfiban a FÉRFI, ha a megfelelő másikkal találkozik! Ne sajnáld az időt, ami a kereséssel telik el! A Párod megtalálása megéri a ráfordított időt, energiát, tanulást! A leckék szabadon válaszhatók! 

Szólj hozzá

szerelem kapcsolat kérdés önbecsülés esetek